SIGURNOSNA VRATA  OMEGA I je osnovni model vrata u našoj ponudi.

Vrata su izrađena od čeličnog lima debljine 0,8mm koji je finalno plastificiran. Debljina lima na štoku je 1,5 mm. Ovaj model vrata poseduje jednu sigurnosnu bravu koja vrši zabravljivanje u 12 tačaka. Sigurnosna brava poseduje i dodatnu rezu za zaključavanje vrata samo sa unutrašnje strane.

Štok sigurnosnih vrata OMEGA 1 je izrađen od čeličnog lima debljine 1,5mm, koji je sa spoljašnje strane plastificiran kvalitetnim materijalima. Štok je potpuno ravan, što znači da na njemu ne postoje takozvane pervajz lajsne. Ovaj detalj sigurnosnim vratima omogućuje da budu ugrađena na bilo kom delu zidarskog otvora (spolja ili unutra), a mogu se ugraditi i u tunel montaži. Vrata poseduju 3 šarke koje su sakrivene unutar štoka i ne vide kada su vrata u zatvorenom položaju.

Sve ovo sigurnosna vrata čini estetski lepim a takođe su dodatno osigurana prilikom pokušaja nasilnog otvaranja, jer se onemogućuje podizanje vrata sa šarki prilikom pokušaja nasilnog otvaranja. Šarke omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120°. Prag na vratima je hromiran.

Ram krila vrata je izrađen od čeličnih ZP-profila sa čeličnim limom debljine 0,8 mm obostrano, a finalno je plastificiran u boju štoka. Debljina vratnog krila je 50mm. Krilo vrata je ispunjeno poliuretanskim saćem koje je odličan termo i zvučni izolator. Krilo vrata je ojačano čeličnim šipkama po celoj površini. Zaključavanje vrata se vrši u 12 tačaka, u sva četiri smera sa čeličnim šipovima fi 20mm. Špijunka na vratima je širokougaona i postavljena je na visini od 155cm.

Brava je dvostepena sa kodiranim cilindrom i isporučuje se sa 6 ključeva + 2 radna (majstorka ključa), a sve to iz razloga kako bi kupac bio siguran da je prvi u kontaktu sa ključevima. Brava vrši zaključavanje u 12 tačaka i to: 4 šipa koji izlaze iz same brave, po 2 šipa koji izlaze u gornji i donji deo štoka i po dva šipa koji izlaze ispod i iznad brave u pravcu iste. Dodatna (dnevna brava) dodatno zaključava vrata sa unutrašnje strane leptirom što korisniku daje komfor prilikom upotrebe.

Kvake i štitnici su izrađeni u srebrnoj boji. Cilindar brave odgovara evropskim standarima. Vrata poseduju CE CERTIFIKAT o kvalitetu, što zadovoljava EU standarde.

Garancija 2 godine.

Već od 23.990,00 RSD

Poručite