SIGURNOSNA VRATA OMEGA II

Sigurnosna vrata OMEGA II su jedna od najprodavanijih vrata iz razloga što imaju odličan odnos između cene i kvaliteta vrata. Sigurnosna vrata su opremljena sa 2 nezavisne brave sa kodiranim cilindrima. Glavna brava (koja je sigurnosna), vrši zabravljivanje u 12 tačaka, a na njoj se nalazi i dodatna reza za zaključavanje vrata samo sa unutrašnje strane. Dodatna brava vrši zaključavanje u 4 tačke i ima leptir za zaključavanje sa unutrašnje a kodirani cilindar za zaključavanje sa spoljašnje strane.

Štok sigurnosnih vrata OMEGA II je izrađen od čeličnog lima debljine 1,6mm, koji je sa spoljašnje strane plastificiran kvalitetnim materijalima. Štok je sa unutrašnjim pervajzima ili potpuno ravan, što znači da na njemu ne postoje takozvane pervajz lajsne. Ovaj detalj sigurnosnim vratima omogućuje da budu ugrađena na bilo kom delu zidarskog otvora (spolja ili unutra), a mogu se ugraditi i u tunel montaži. Vrata poseduju 4 šarke koje su sakrivene unutar štoka i ne vide kada su vrata u zatvorenom položaju. Sve ovo sigurnosna vrata čini estetski lepim a takođe su dodatno osigurana prilikom pokušaja nasilnog otvaranja, jer se onemogućuje podizanje vrata sa šarki prilikom pokušaja nasilnog otvaranja. Šarke omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120°. Prag na vratima je hromiran.

Ram krila vrata je izrađen od čeličnih ZP-profila sa čeličnim limom debljine 1,0 mm obostrano, a finalno je plastificiran u boju štoka. Debljina vratnog krila je 70mm. Krilo vrata je ispunjeno poliuretanskim saćem koje je odličan termo i zvučni izolator. Krilo vrata je ojačano čeličnim šipkama po celoj površini. Zaključavanje vrata se vrši u 12 tačaka (glavna brava) , u sva četiri smera sa čeličnim šipovima fi 20mm. Dodatna brava vrši zaključavanje u 4 pozicijie i ima leptir za zaključavanje sa unutrašnje a kodirani cilindar za zaključavanje sa spoljašnje strane. Špijunka na vratima je širokougaona i postavljena je na visini od 155cm.

Brava je dvostepena sa kodiranim cilindrom i isporučuje se sa 6 ključeva + 2 radna (majstorka ključa), a sve to iz razloga kako bi kupac bio siguran da je prvi u kontaktu sa ključevima. Brava vrši zaključavanje u 12 tačaka i to: 4 šipa koji izlaze iz same brave, po 2 šipa koji izlaze u gornji i donji deo štoka i po dva šipa koji izlaze ispod i iznad brave u pravcu iste. Dodatna brava zaključava vrata u 4 pozicije a sa unutrašnje strane poseduje leptir za zaključavanje što korisniku daje konfor
prilikom upotrebe. Isporučuje se sa 6 ključeva. Kvake i štitnici su dvodelni, izrađeni u srebrnoj boji što poboljšava izgled vrata. Cilindari brave odgovaraju evropskim standarima. Vrata poseduju CE CERTIFIKAT o kvalitetu, što zadovoljava EU standarde.

Garancija 2 godine.

Već od 28.990,00 RSD

Poručite