SIGURNOSNA VRATA OMEGA III

Sigurnosna vrata OMEGA III su jedna od najtraženijih vrata već duži niz godina.Vrata su izuzetno kostruktivno jaka i imaju pojačanu zvučnu i termo izolaciju ( tzv. termo-akustik ispunu ). Sigurnosna vrata su opremljena sa 2 nezavisne brave sa kodiranim cilindrima. Glavna brava (koja je sigurnosna), vrši zabravljivanje u 12 tačaka, a na njoj se nalazi i dodatna reza za zaključavanje vrata samo sa unutrašnje strane. Dodatna brava vrši zaključavanje u 4 tačke i ima leptir za zaključavanje sa unutrašnje a kodirani cilindar za zaključavanje sa spoljašnje strane.

Štok sigurnosnih vrata OMEGA III je izrađen od čeličnog lima debljine 2,0mm. Kompleatan štok je presvučen furniranim pvc oblogama. Štok je sa unutrašnjim pervajzima ili potpuno ravan, što znači da na njemu ne postoje takozvane pervajz lajsne. Ovaj detalj sigurnosnim vratima omogućuje da budu ugrađena na bilo kom delu zidarskog otvora (spolja ili unutra), a mogu se ugraditi i u tunel montaži. Vrata poseduju 4 šarke koje su sakrivene unutar štoka i ne vide kada su vrata u zatvorenom položaju. Sve ovo sigurnosna vrata čini estetski lepim a takođe su dodatno osigurana prilikom pokušaja nasilnog otvaranja, jer se onemogućuje podizanje vrata sa šarki prilikom pokušaja nasilnog otvaranja. Šarke omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120°. Prag na vratima je hromiran.

Ram krila vrata je izrađen od čeličnih ZP-profila sa čeličnim limom debljine 1,0 mm obostrano, a finalno je presvučen furniranim pvc oblogama. Debljina vratnog krila je 50mm. Krilo vrata je ispunjeno specijalnim poliuretanom koje je odličan termo i zvučni izolator. Krilo vrata je ojačano čeličnim šipkama po celoj površini. Zaključavanje vrata se vrši u 12 tačaka (glavna brava), u sva četiri smera sa čeličnim šipovima fi 20mm. Dodatna brava vrši zaključavanje u 4 pozicijie i ima leptir za zaključavanje sa unutrašnje a kodirani cilindar za zaključavanje sa spoljašnje strane. Špijunka na vratima je širokougaona i postavljena je na visini od 155cm.

Brava je dvostepena sa specijalnim visokosigurnosnim kodiranim cilindrom koji je zaštićen od bušenja i lomljenja. Ovaj cilindar je specijalno rađen kako bi pružio maksimalnu sigurnost. Isporučuje se sa 6 ključeva + 2 radna (majstorka ključa), a sve to iz razloga kako bi kupac bio siguran da je prvi u kontaktu sa ključevima. Brava vrši zaključavanje u 12 tačaka i to: 4 šipa koji izlaze iz same brave, po 2 šipa koji izlaze u gornji i donji deo štoka i po dva šipa koji izlaze ispod i iznad brave u pravcu iste. Dodatna brava zaključava vrata u 4 pozicije a sa unutrašnje strane poseduje leptir za zaključavanje što korisniku daje konfor prilikom upotrebe. Isporučuje se sa 6 ključeva. Kvake i štitnici su izrađeni u srebrnoj boji što poboljšava izgled vrata. Cilindari brave odgovaraju evropskim standarima. Vrata poseduju CE CERTIFIKAT o kvalitetu, što zadovoljava EU standarde.

Garancija 2 godine.

Već od 29.500,00 RSD

Poručite